Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/zdrawcfc/public_html/orenda.cherga.bg/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/zdrawcfc/public_html/orenda.cherga.bg/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/zdrawcfc/public_html/orenda.cherga.bg/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
студио масаж и козметика студио масаж и козметика

Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Козметично и Масажно Студио Оренда

0894 403 869, 0894403808 office@cherga.bg

Всеки клиент получава ПОДАРЪК – ключ Оренда

Оренда….звучи мистично и далечно. Но, това е мощна магическа формула за зареждане с животворяща и положителна енергия! Безценно наследство на всеки българин, дар от предците ни и от природата. Предавала се от род на род, заедно с мистичните 12 ключа – символи, които сбъдвали желания. Така достигнала до нас, пренесена от посветените Кирил и Методий, които вградили скритото познание за най-мощната вътрешна сила в глаголицата. Божията искра на Орендата сега пребъдва с трепета българското сърцеОренда е навсякъде около нас, стига да поискаме да я намерим. Тя ни помага във всяко едно начинание и желание! Самото изричането на думата пречиства, зареджа и ободрява. Студио „Оренда- здраве и красота“, предлага терапии, процедури и масажи за тяло и лице , които дарят с красота, сила, баланс, здраве и енергия!
Студио „Оренда“ работи  7 дни седмично, само е предварително записани часове,
Всеки клиент получава ПОДАРЪК – ключ Оренда. Всеки от дванадесетте ключа отива при някого по различен повод, цел и заслуги. Препоръчва се енергиите на този вид символи да присъстват във всеки дом, защото усилват колективната енергия и носят закрила на цялото семейство. В Студио Оренда ще ти помогнем да откриеш своя ключ Оренда!

Информация за всички процедури и промоции на https://orenda.cherga.bg/ceni-i-promocii/

Зашишете се за безплатна консултация: 0894 403 869 или 0894403808

Адрес: кв.“Лозенец“, ул. Неразделни 14, до Пазар „Римска стена“ – удобен градски транспорт 

СТУДИО за масаж и козметика ОРЕНДА  … НАЧАЛОТО на едно пътуване…
Създадохме това специално място за ТЕБ!
Право в столичния център, в сърцето на квартал „Лозенец“,  между Римската стена и култовото „Марая“, между старинното и модерното, между пицата, люляците, канеленото уиски, кафето.
Открий това специално за ТЕБ място!
Адресът: улица „Неразделни“ №14. Малка, павирана, с големи дървета, води от миналото към бъдещето, или пък обратно…„Неразделни“ не разделя времето, нито хората, които ни посещават. Като жените, които нямат възраст… Или, тези които имат три възрасти: на колкото изглеждат, на колкото са и на колкото казват, че са… Твоето място за красота се нарича „Оренда“, мястото, в което твоят отключен дух ще ни даде възможност да го поведем към естетически приключения… Идеалите за красота се менят през годините, подвластни на модата и тенденциите, но едно нещо остава вечен евъргрийн и това е здравословното излъчване. Свежият тен, здравите коса и нокти, сияйната кожа, цветът на лицето, стройната фигура, правилната стойка – всичко това придава цялостния облик на един човек и е основното, което го прави привлекателен и поддържан.
Интелигентната красота подчертава индивидуалността и здравословния вид!
Красотата е в уникалността, в различието и изяществото на съвършените природни форми, които трябва само да съхраняваме и да полагаме адекватна грижа за тях. Красотата е в поддържането на естествения й вид.
Да бъдеш красива на 20 е дар, да бъдеш красива след 40 е вътрешна победа!
Убедени в смисъла на системната грижа, нашите професионалисти полагат усилия в стремежа си да поддържат и възвърнат естествената Ви красотата! Използвайки тайните на природата и изцяло подчинени на идеологията, че само здравето е красота.
Красива – отвътре и отвън
Физическата красота е факт, когато човек е щастлив и в хармония със себе си. Тогава няма нужда от промяна, а само от грижа. Красотата е въпрос на комбинация от много качества – физически, емоционални, духовни и ментални. Тя идва от природата, където се намират отговорите на всички въпроси, лечението за всички болести и тайните за нестихващата красота през годините.

Spread the love
Close