Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/zdrawcfc/public_html/orenda.cherga.bg/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/zdrawcfc/public_html/orenda.cherga.bg/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/zdrawcfc/public_html/orenda.cherga.bg/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Радиочестотен лифтинг – На вълните на младостта - Козметично и Масажно Студио Оренда Радиочестотен лифтинг – На вълните на младостта - Козметично и Масажно Студио Оренда

Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Козметично и Масажно Студио Оренда

0894 403 869, 0894403808 office@cherga.bg

Радиочестотен лифтинг – На вълните на младостта

Радиочестотният лифтинг за лице е иновативна апаратна процедура, която е в състояние да предизвиква истинско и пълно подмладяване на кожата и то без намесата на пластичната хирургия и без възстановителен период. Прилагайки радиочестотен лифтинг влияем върху самия процес на стареене на кожата. Чрез премахване на остарелите клетки предизвикваме тяхната замяна с нови, което води до видимо освежаване и подмладяване на лицето.

Продължителност: 40 минути

Цена за една процедура: 48 лв.


Допълнителна информация

Великолепна възможност за диамантена свежест и бързо подмладяване по време на обедната почивка! Почувствайте се в кожата си! Веднага зарежете матрицата на сивото ежедневие и втръсналите Ви нервни маршрути по изронени тротоари, задръстени улици, повехнали градинки, угаснали светофари! Нищо не може да се сравни с един изключително приятен и полезен масаж. Бъдете капризни, бъдете модерни, почувствайте се млади и в крак с новото!

Ползи от терапията:

  • Стегната, изпъната и подмладена кожа на лицето;
  • Редуцирани фини бръчици и намалена дълбочина на изразените;
  • Изгладен и повдигнат контур на цялото лице;
  • Премахване на двойната брадичка;
  • Видимо подобрен тонус;
  • Повдигната област на веждите и клепача;
  • Изгладена назолабиална гънка.

Описание

Радиочестотният лифтинг за лице е иновативна апаратна процедура, която е в състояние да предизвиква истинско и пълно подмладяване на кожата и то:

  • без намесата на пластичната хирургия,
  • без възстановителен период.

Прилагайки радиочестотен лифтинг влияем върху самия процес на стареене на кожата. Чрез премахване на остарелите клетки предизвикваме тяхната замяна с нови, което води до видимо освежаване и подмладяване на лицето.

Защо не хирургичен лифтинг и филъри?

Хирургичен лифтинг се прилага, само когато има прекалено голямо количество увиснала и отпусната кожа. Често няма промяна в структурата на кожата и тя продължава да старее и да се отпуска със същото темпо, както допреди хирургичната намеса. Отчита се и периодът на възстановяване.

Прилагане на филъри – хиалуроновата киселина наистина хидратира и изпъва кожата, но като недостатък може да се отбележи ограничената, неестествена мимика, отоци, изкривяване и не на последно място пристрастяването към процедурата с последваща „абстиненция“ при липсата й.

Радиочестотният лифтинг за лице е най-новият клас апаратна неоперативна терапия за видимо стягане, опъване и изглаждане на кожата на лицето. Радиочестотата прониква достатъчно дълбоко в кожата, за да затопли тъканите и по този начин да стимулира фибробластите да отделят колаген. Кръвообръщението се засилва, както и насищането на тъканите с кислород. Така новообразуваният колаген узрява, изгражда нова здрава мрежа, която изпъва фините бръчки. Инфрачервените светлинни вълни заглаждат повърхностния слой на кожата, а вакуумът извършва нежен масаж. Резултатът е стегната, здрава и млада кожа. Процедурата едновременно стяга и дренира, а вибрацията и инфрачервената светлина, включени като опция, осигуряват един изключително приятен и полезен масаж.

Ефектът от радиочестотния лифтинг на лицето е очевиден още веднага след приключване на процедурата и се изразява в осезателно освежаване на кожата. Реалният ефект настъпва между третия и петия месец, тъй като натрупването на колаген е продължителен и сложен процес. През това време е желателно кожата да бъде ежедневно хидратирана.

За процедурата няма сезонни ограничения. След приключване на пакета от процедури, можете да направите поддържаща процедура не по-рано от 6 месеца.

Spread the love
Close