Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/zdrawcfc/public_html/orenda.cherga.bg/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/zdrawcfc/public_html/orenda.cherga.bg/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/zdrawcfc/public_html/orenda.cherga.bg/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Терапия ултралифтинг пептид и активен въглен - Козметично и Масажно Студио Оренда Терапия ултралифтинг пептид и активен въглен - Козметично и Масажно Студио Оренда

Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Козметично и Масажно Студио Оренда

0894 403 869, 0894403808 office@cherga.bg

Терапия ултралифтинг пептид и активен въглен

Въгленът е универсален и с ефект за кожата уникален!

Терапия ултралифтинг пептид и активен въглен – най-добрата анти-стрес терапия за кожата с термална вода от Montbrio Del Camp.Изключително решение за всеки тип кожа. Включва интензивно обновяване на кожата с протеинов екстракт от охлюв. Серията Régénération Absolue на Selvert Thermal е програма за красота, създадена да постигне интензивно обновяване на кожата, благодарение на активните вещества: ПРОТЕИНОВ ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВ & PRORENEW COMPLEX ® Комплексът помага на зрялата кожа или на кожа, увредена от факторите на околната среда, да възстанови своя здрав и младежки вид.

Продължителност: 60 минути

Цена за една процедура: 110 лв.


Допълнителна информация

Кожата на лицето Ви има нужда от тази терапия за интензивно обновяване! Мъдро решение за младежки и свеж вид! Обичате революциите и свободата – изберете красота без скалпел и инжекции! Мултитерапевтичен, модерен подход! В крак с времето, което не винаги харесваме, но понякога и то прави същото с нас! Като отражение в огледало!

Описание

Изключително решение за всеки тип кожа, което води до напълно завършена и ефективна серия продукти, клинично тествани, за да гарантират поносимост от всички типове кожа и да създадат уникални и персонализирани терапии. Включва интензивно обновяване на кожата с протеинов екстракт от охлюв. Резултатите могат да варират според структурата и възрастовите особености на кожата, но при всички има подобрение на отпуснатата кожа.

  • Шията се стяга и бръчките стават по-малко видими, а при някои почти изчезват.
  • Технологията позволява стягане на отпуснатата кожа, като по този начин лицето придобива по-свеж и младежки вид.

Включва:

Пептиди – най-мощните имуностимулатори с мощно и трайно лечебно въздействие. Натурален нелекарствен продукт, създаден от Европейската академия по естествени науки в Хамбург. Те възстановяват естествените защитни сили на организма и предпазват от хронични и дегенаративни заболявания. Благодарение на тях кожата се изглажда бързо. Също така са естествен продукт на здравата клетка и са важен компонент за подържане клетъчната и тъканната хомеостаза и коригират нарушения на ДНК. Предотвратяват развитието на патологични процеси и са отговорни за продължителността на живота и самолечителните способности на тялото.

Активен въглен – открай време е познат на хората като незаменимо средство при натравяния и въобще проблеми със стомаха и червата. Малко известен факт е, че активният въглен, когато се прилага външно, е изключително ефикасен в борбата с проблемната кожа, пъпките и запушените пори.

Ползи:

  • Стягане;
  • Повдигане;
  • Лифтиране;
  • Премахване на излишните мазнини, неравности, петна, отпуснатост;
  • Цялостно освежаване и избистряне на кожата;
  • Заглаждане на бръчките;
  • Затваряне на порите;
  • Премахване на пъпки и пигментация.

Козметика

Серията Régénération Absolue на Selvert Thermal е програма за красота, създадена да постигне интензивно обновяване на кожата, благодарение на активните вещества: ПРОТЕИНОВ ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВ & PRORENEW COMPLEX ®. Комплексът помага на зрялата кожа или на кожа, увредена от факторите на околната среда, да възстанови своя здрав и младежки вид. И още, серията трансформира сивкавия тен, характерен за този вид кожа, в розов, младежки оттенък. В резултат, кожата е възродена – красива, сияйна и с кадифена текстура. Selvert  е иновативна серия продукти, съхранили цялата мъдрост на природата, чрез натуралните активни вещества. Марката притежава и много повече. Тя е плод на огромни изследователски усилия на най-добрите козметични технологии и на уникалните швейцарски козметични рецепти. Изключително решение за всеки тип кожа, което води до напълно завършена и ефективна серия продукти, клинично тествани, за да гарантират поносимост от всички типове кожа и да създадат уникални и персонализирани терапии.

Spread the love
Close