Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Козметично и Масажно Студио Оренда

0894 403 869, 0894403808 office@cherga.bg

Според Древногръцката митология красотата на морските нимфи била ненадмината!

Божествена красота с терапия „Spirulina Maxima“ с френската професионална козметика на MATIS-PARIS

Терапия Spirulina Maxima – „Морски бриз“ с водорасли стимулира естествената функция на кожата и подобрява нейната структура. Изключително подходяща за зряла, девитализирана и уморена кожа. Подхранва, хидратира, намалява дълбоките бръчки, придава блясък, заздравява капилярите и премахва възпаления и раздразнения по кожата. Включва специално разработена маска с водорасли от две части – лосион и прахообразна смес. Съдържа екстракт от водорасли, които стимулират микроциркулацията и насищат кожата с кислород, пшеничен протеин, витамизирани олиа от бадем, слънчоглед и пшеница, екстракт от пчелно млечице със силен енергизиращ ефект. Много витамини, минерали, аминокиселини, есенциални мастни киселини и полизахариди, които са истински дар за зрялата кожа. Имат хидратиращо и регенериращо действие. Предпазват кожата от свободните радикали, като повишават еластичността й. Кожата е видимо по-изгладена, мека, освежена и заредена. 

Продължителност: 60 минути

Цена за една процедура: 70 лв.

Препоръка: 4 терапии по 1 път седмично

Поддържаща терапия: по 1 на месец


Допълнителна информация

В Древногръцката митология нимфите са женски божества покровителки на природата. Има различни нимфи – небесни, горски,морски и други. Според древните гърци най-красиви били морските нимфи. Дали просто така са смятали елините, или това било свързано с действието на морската вода и нейния богат състав на микроелементи, водорасли и зоопланктон, остава за нас да преценим сами. Така или иначе,пословичната хубост на нимфите е описана в множество митове и легенди. Красотата на женските божества се е дължала най-вероятно именно на морските водорасли. От хиляди години насам, те са познати като едно от най-ефективните средства за поддържане на млада и красива кожа. Днес водораслите са широко употребявани в козметиката,под всевъзможни форми. Всяко едно водорасло изпълнява своята роля. Особена популярност е придобила спирулината, заради своя уникален състав. Тя е с висока концентрация на минерали, които поддържат свежия и блестящ вид на кожата. Спомага възстановяването на жизнените сили на кожата и я подхранва в дълбочина.

След процедурата кожата сияе, а вие ще се почувствате като истинска морска нимфа! Усетете силата на морето и се потопете в божествена красота!

Стъпки на терапията:

 1. Почистване на лицето с почистващ крем за чувствителна кожа MATIS-PARIS;
 2. Тонизиране с двуфазен лосион MATIS-PARIS;
 3. Нанасяне на ензимен пилинг MATIS-PARIS;
 4. Отстраняване на пилинга;
 5. Нанасяне на серум от серията със специфични масажни движения;
 6. Приготвяне и нанасяне на специално разработената маска с водорасли;
 7. Отстраняване на маската;
 8. Нанасяне на финален продукт;

Ползи от терапията:

 • Подмладяване;
 • Регенериране;
 • Подхранване и блясък;
 • Намаляване дълбоките бръчки;
 • Хидратиране в дълбочина;
 • Изсветляване;
 • Удължен във времето ефект;

Резултат от процедурата:

 • Кожата е видимо подмладена, подхранена, хидратирана, озарена и с подобрен тургор.

Козметика

Висшата френска професионална козметика на MATIS-PARIS има над 75-годишна традиция с доказана ефикасност на водеща марка. Линията й от продукти за лице включва професионална гама, която да бъде прилагана от професионалистите в естетичните центрове и клиники, според индивидуалните нужди на клиента.

Spread the love
Close