Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Козметично и Масажно Студио Оренда

0894 403 869, 0894403808 office@cherga.bg

Терапията комбинира активни съставки за ефективно дълбоко почистване и балансиране на локализираната мастна секреция. Подходяща е само за зимния период! Два дни след процедурата не е подходящо излагането на силно слънце! Ексклузивната формула контролира себумът, нормализира кератинизацията на фоликулите и бактериалната флора. Съставките участват в оздравителния процес, възстановяването на хидратацията и имат противовъзпалително действие. OILY SK е козметика за мазна и/или акнетична кожа, която съдържа ниски проценти ябълкова, салицилова и гликолова киселина. Ползи от терапиятастимулира оздравителните процеси в кожата;възстановява хидратацията и  се грижи за воднолипидния слой на кожата;има противовъзпалително действие,матира и придава здрав и свеж вид на кожата.


Продължителност: 60 минути 

Цена за една процедура: 68 лв.


Препоръка: от 1 до 8 процедури, по преценка на козметика и в зависимост от реакцията на кожата. Интензивността също се определя от специалиста.

Видим резултат! Осигурява чист, матиран и здрав вид на Вашата кожа! Осезаема жизненост и завладяваща енергичност! Неустоимо привлекателни с перфектния си тен и приказно сияние!

Описание: Терапията комбинира активни съставки за ефективно дълбоко почистване и балансиране на локализираната мастна секреция. Подходяща е само за зимния период!

Два дни след процедурата не е подходящо излагането на силно слънце! Така че задръжте прелитането до по-топли места, докато още е златна есен!

В линията продукти са комбинирани активни съставки за ефективно дълбоко почистване и балансиране на локализираната мастна секреция. Ексклузивната формула контролира себумът, нормализира кератинизацията на фоликулите и бактериалната флора. Съставките участват в оздравителния процес, възстановяването на хидратацията и имат противовъзпалително действие.

Специално селектирани активни съставки допринасят за нормализиране и хидратиране на мазната кожа. Възстановява жизнения й и здрав вид, и в същото време оставя усещане за свежест. Хидратиращ крем без мазнини за кожа, предразположена към акне. Възстановява кожата, тя става матирана, сияйна и гладка.

Ползи от терапиятастимулира оздравителните процеси в кожата;възстановява хидратацията и  се грижи за воднолипидния слой на кожата;има противовъзпалително действие,матира и придава здрав и свеж вид на кожата.

Козметика

ATACHE Laboratories имат зад гърба си 30 години опит в областта на дерматологията, с високо квалифициран екип от експерти. Продукти ATACHE са създадени чрез комбиниране на козметичен подход и фармацевтична взискателност. Те са произведени в съответствие с възможно най-високите стандарти във фармацевтичните регулации, за да се гарантира максимално качество. Използвайки своя богат опит в професионалния козметичен сектор и като пионер в използването на ретинол и витамин С в Европа, ATACHE засилват своите козметични и научни усилия, за да продължат да предлага най-доброто в света на красотата.

OILY SK е козметика за мазна и/или акнетична кожа, която съдържа ниски проценти ябълкова, салицилова и гликолова киселина.

Spread the love
Close