Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Козметично и Масажно Студио Оренда

0894 403 869, 0894403808 office@cherga.bg

Масаж на гръб „Нирвана“ с морски соли 

С любов и внимание тялото Ви ще засияе!

Пренесете се на морския бряг, с масаж на гръб „Нирвана“! Масажният гел от черноморка луга, на Black Sea Stars, съдържащ кристални морски соли, екстракт от морски водорасли, черноморски минерали и микроводорасли, действа минерализиращо, подхранващо и тонизиращо на кожата. В допълнение, масажният гел с черноморска луга подпомага насищането на кожата и организма с полезни минерали и спомага за подобряване на кръвообращението, лимфната дейност, засилването на обмяната на веществата и изхвърлянето на токсините от организма. Вие се радвате на здраво, красиво и тонизирано тяло.

Продължителност: 30 мин.

Цена: 50 лв.


Допълнителна информация

При първия знак на най-малката болест в тялото си, вместо да давате пари на фармацевтичните компании, седнете, затворете очи, поемете дълбоко въздух три пъти, потопете се в себе си и попитайте: „Какво трябва да направя?“ Защото Вашето тяло се опитва да Ви каже нещо. Ако се втурнете към кабинета на лекаря, Вие по същество казвате на организма си: „Млъкни!“. Моля Ви, вслушвайте се в тялото – то Ви обича, направете най-доброто за него, заредете го с енергия и любов! Накарайте го да се почувства здраво и жизнено отново!

Ползи от терапията:

  • Възстановяващ ефект;
  • Релаксира мускулите;
  • Премахва умората и натрупаният стрес;
  • Подобрява лимфотока;
  • Подобрява кръвообръщението.

Масаж на гръб „Нирвана“ ще Ви помогне да бъдете в хармонията с тялото си, от чийто комфорт зависи Вашето здраве! След процедурата ще се почувствате напълно подготвени за предизвикателствата на ежедневния живот – стрес, вируси, бактерии, падания, болки в кръста и гърба, дископатия, дискова херния, главоболие, плексит, ошипяване.

Козметика

Продуктите на Black Sea Star, които могат да се намерят в Студио „Оренда“ са изцяло натурални, произведени на основата на прочутата по цял свят Черноморска луга и кал. Те възстановяват, предпазват, регенерират, имат антиоксидантно действие. В тях е древната тайна на дълголетието, здравето и добрия външен вид! При нас ще намерите цялата природна гама на основата на прочутите по цял свят поморийска луга и кал, чийто дистрибутор за София е „Оренда“. Уникалните здравословни и лечебни продукти Black Sea Stars са разработени в лабораторията „Солеви системи и природни ресурси“ от екип от учени от БАН, под ръководството на доц. Стефка Тепавичарова.

Действие:

Уникалните лечебни свойства на лугата се дължат на нейния богат минерален и органичен състав. По съдържание на биологично-активни вещества тя съдържа всички съставки на морската вода и рапата, но в многократно по-голяма концентрация. По състав е близка до калния разтвор, поради което има действие подобно на лековитата кал, добивана от тези езера. Преобладава съдържанието на калций, натрий, магнезий, хлор, бром, сулфати, хидрокарбонати, много микроелементи, органични вещества и др. Поради тази причина се счита, че е по-ценна и полезна от солите от Мъртво море, ако въобще е необходимо да се прави аналогия, а и е по-щадяща кожата, тъй като има приятна, подобна на масло, консистенция.

Лугата на Black Sea Star съдържа богат и важен във физиологично отношение минерален състав, включващ всички микрокомпоненти, микроводорасли и биологично активни вещества, включително и безценния магнезий, които оказват лечебно и обновяващо действие върху опорно-двигателния апарат, нервната система, костите и ноктите.

Spread the love
Close