Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Козметично и Масажно Студио Оренда

0894 403 869, 0894403808 office@cherga.bg

Липолазер – топене на дълбоки мазнини

4 сантиметра по-малка обиколка само след една процедура!

Липолазерът е неинвазивна лазерна липосукция за отслабване и оформяне на тялото с дължина на вълната 650 nm.

Технологията LLLT (Low Level Laser Therapy – Нискочестотна лазерна терапия) е проучвана и използвана в продължение на 30 години за много биомедицински цели. Одобрена е от FDA за лечение на болки и възпаления, като е доказано, че ниските нива на лазерното излъчване и енергия са напълно неинвазивни, безопасни и нямат странични ефекти.

В последните години технологията започва да се прилага и за естетични цели, тъй като е доказано, че лазерната енергия прониква под повърхността на кожата и влияе директно на мастните клетъчни мембрани като променя пропускливостта и структурата им, това от своя страна води до намаляване на размера на мастната клетка и започва освобождаване на вътреклетъчните мазнини. Мастните триглицериди изтичат през разрушените клетъчни мембрани в междуклетъчното пространство, където те постепенно преминават, чрез естествените метаболитни функции, към лимфата, без да предизвикват вредни физиологични ефекти. След терапията е необходимо да се приемат повече течности, за да се изхвърлят по-бързо разградените мазнини.


Допълнителна информация

Липолазерът води до изключителни резултати, особено ако се съчетава с тренировки и здравословно хранене

Новата технология реално редуцира мазнините в организма, а не като някои други методи, които просто намаляват водното съдържание в тялото. Резултатите са видимо намаляване на теглото и поддържане на трайно красива фигура.

Терапията е приятна и релаксираща, единственото усещане е много леко затопляне, когато падовете са в контакт с кожата.

Резултати

  1. Резултатите са видими още след първата процедура. Обикновено се наблюдава от 2 до 4 сантиметра намаление в обиколката след всяка терапия. Първата процедура води до разрушаване на мастните клетки;
  2. Втората процедура намалява обема на мастните тъкани;
  3. Третата процедура спомага за задържането на постигнатите резултати.
  4. Препоръчително е да се направи курс от около 8 процедури, в продължение на 4 седмици, т.е. по две процедури на седмица, за постигане на оптимални резултати.

За постигане на по-добър и бърз резултат е препоръчително липолазер да се прилага в комбинация с вакуум и радиочестота.

Кавитация или липолазер? Кое да избера?

Кавитацията и липолазерът имат еднакво действие – разрушаване на мастните депа в организма.

Различното е, че при кавитацията мастните депа се спукват и разрушават, докато при липолазера размерът им се намалява и те изтичат през разрушените клетъчни мембрани.

При кавитацията ултразвуковите механични вълни предизвикват моментално спукване на мастните клетки, а при липолазера този процес се осъществява по следния начин: при първата процедура се разрушават мастните клетки, втората намалява обема на мастните тъкани, третата и последващи спомагат за задържането на ефекта.

Странични ефекти от кавитация – възможно е да се появят леко зачервяване на третираната зона, лек обрив, подуване, виене на свят и шум в ушите, които отминават.

Не е известно липолазерът да има странични ефекти.

Липолазер „2 зони“ – 40 минути – 60,00 лв.

Пакет 8 процедури – всяка по  40 минути – 430,00 лв.

Spread the love
Close