Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Козметично и Масажно Студио Оренда

0894 403 869, 0894403808 office@cherga.bg

Класически антицелулитен масаж

Стоп на „портокаловата кожа“!

Антицелулитният  масаж има за цел да се пребори със специфичните мастни натрупвания, разположени в подкожието. В наши дни почти всяка втора дама страда от целулит. Наличието му не се обуславя нито от възрастта, нито от телесното тегло. То обаче е сигнал за лимфен застой и забавяне на обменните процеси в организма. Веднъж появил се, целулитът е изключително упорит и непреклонен.

Един от най-ефикасните методи за борба срещу целулит е масажът. Класическият антицелулитен масаж подобрява лимфния и венозния ток. По този начин спомага оттичането на разбитите мастни натрупвания. Освен това стимулира кръвообращението, чрез което трофиката на клетките се засилва и се насищат с кислород. Похватите, които се прилагат при този вид масаж, са му спечелили славата на неособено приятна процедура, но все пак много ефективна.Идеята на този вид масаж е да бъде дълбок, но не силов. Използват се няколко вида поглаждания, дрениращи похвати, разтриване и омачкване. Трябва да се направи серия от процедури, за да може да се постигне дълготраен ефект.

Ние, от студио за здраве и красота „Оренда“, искаме да Ви предложим един по-интересен прочит на антицелулитния масаж, тъй като използваме уникалните масажни гелове на „Black Sea Stars“. Природните продукти са изключителна разработка на БАН, на основата на черноморска луга. Лугата е със силно противовъзпалително и антибактериално действие. Подхранва,подмладява, минерализира и стимулира естествените защитни сили на организма. Съдържа всички елементи на периодичната система в различни концентрации, което я прави с уникален състав.

Ползи от масажа:

  • Кожата става гладка;
  • Еластичността на кожата е подобрена;
  • Стимулиран е лимфният, кръвният и венозният ток;
  • Клетките са наситени с кислород;
  • Активирани са обменните процеси в организма;

Резултат от масажа:

  • „Портокаловата кожа“ е видимо изгладена. Мастните натрупвания са намалени. Кожата е с подобрена еластичност и тургор.

Продължителност: 30 мин.

Цена: 50 лв.

Spread the love
Close