Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/zdrawcfc/public_html/orenda.cherga.bg/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/zdrawcfc/public_html/orenda.cherga.bg/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/zdrawcfc/public_html/orenda.cherga.bg/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Фотон терапия „Спри времето“ - Козметично и Масажно Студио Оренда Фотон терапия „Спри времето“ - Козметично и Масажно Студио Оренда

Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Козметично и Масажно Студио Оренда

0894 403 869, 0894403808 office@cherga.bg

Фотон терапия 

На светлината се довери и в блясък се потопи!

Фотон терапията е безболезнен метод за подмладяване и лечение на кожни проблеми, чрез светлина. Предпочитан е, именно заради комфорта на щадене на лицето. Основава се на взаимодействието на епидермиса със светлината, доставена чрез светодиоди, което предизвиква биостимулация на клетъчните рецептори. LED светлинната терапия работи чрез излъчване на терапевтични (безвредни) дължини на вълните на светлината върху кожата. Така се стимулира клетъчната регенерация и производство на колаген и еластин, за да се намалят възпаленията и да се ускорят заздравителните процеси. Същевременно се подобрява микроциркулацията и метаболизма на клетките, което подновява и обновява кожата.

Препоръчва се курс от 6-10 процедури на интервал от 7-10 дни.

Продължителност: 20 минути

Цена за една процедура: 48 лв. 


Допълнителна информация

Разнообразете монотонния образ, прогонете сивия цвят от живота си! Върнете озарената кожа! Оставете се светлината да Ви погали! Тогава ще видите колко много безпокойства на залеза ще изчезнат! Най-хубавото нещо в живота е да се чувствате млади, красиви, спокойни, обичани и харесвани! Бъдете неотразими във всяка възраст! Нека бъде светлина!

Описание

Фотон-терапията е безболезнен метод за подмладяване и лечение на кожни проблеми, чрез светлина. Предпочитан е, именно заради комфорта на щадене на лицето. Основава се на взаимодействието на епидермиса със светлината, доставена чрез светодиоди, което предизвиква биостимулация на клетъчните рецептори. LED светлинната терапия работи чрез излъчване на терапевтични (безвредни) дължини на вълните на светлината върху кожата. Така се стимулира клетъчната регенерация и производство на колаген и еластин, за да се намалят възпаленията и да се ускорят заздравителните процеси. Същевременно се подобрява микроциркулацията и метаболизма на клетките, което обновява кожата.

Подходяща е за мъже и жени, на всякаква възраст. Може да се прилага самостоятелно или в комбинация след почистване, масаж или други мануални терапии.

Различните светлини оказват различен ефект върху кожата:

 • Червената светлина засилва петкратно производството на колаген в дермата и задейства регенеративните механизми в кожата. Подмладява и витализира;
 • Зелената светлина се използва за релаксиране на кожата и отпускане след напрегната работа. Балансира пигментацията и стимулира клетъчната трофика;
 • Синята светлина се прилага при лечение на акне. Има силно успокояващо, отводняващо и детоксикиращо действие. Оптимизира дейността на лимфата и кръвоносната система.
 • Жълтата светлина дава енергия на кожата и засилва имунната й способност. Има анти-бактериален ефект. Подобрява действието на нервната система и цялостното състояние на кожата. Възобновява и балансира чувствителната кожа.
 • Лилавата светлина е комбинация от червена и синя светлина, тоест тя съчетава функциите и на двете светлини. Подобрява микроциркулацията и тъканта се насища с кислород, в резултат на това се повишава производството на колаген и еластин. Реконструира структурата на колагеновата тъкан.
 • Оранжевата светлина се използва за подобряване метаболизма на кожата. Увеличава клетъчната енергия и ускорява обменните процеси.
 • Лазерната светлина прониква дълбоко в дермата. Ускорява обмяната на веществата в тъканта. Заличава фините линии и повишава еластичността на кожата. Използва се и за лечение на пигментация.

Ползи:

 • Лъчезарен вид;
 • Блясък и свежест;
 • Без белези на умора и стрес;
 • Еластична кожа;
 • Ефективно подмладяване.
Spread the love
Close