Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Козметично и Масажно Студио Оренда

0894 403 869, 0894403808 office@cherga.bg

Шоколадова терапия „Антистрес“

Шоколадова терапия „Антистрес“  Black Sea Stars – масаж на гръб – помогнете на организма си да се справи със стреса, като се отдадете на заслужен регенериращ антистрес масаж, който включва освен натуралната козметика на Black Sea Stars, и истински шоколад и какаово масло….

Помогнете на организма си да се справи със стреса, като се отдадете на заслужен регенериращ антистрес масаж на гръб. Релаксира и тонизира тялото. Шоколадовата терапия действа благотворно както на тялото, така и на настроението. Шоколадовият масажен крем на Black Sea Stars, от черноморска луга и какаово масло, богат на витамин Е, каолин, черноморски минерали и микроводорасли, има почистващо, минерализиращо, подхранващо, регенериращо, детоксикиращо и хидратиращо действие. В допълнение придава блясък и еластичност на кожата, омекотява я и подобрява клетъчните функции. Тонизира организма и подобрява кръвообрaщението. Благодарение на шоколада, в тялото се синтезират „ендорфини“ –  това са ендогенни морфини, по известни като „хормони на щастието“. Тази терапия е много подходяща освен за хора,които обичат шоколад, но и за тези, изложени системно на високи нива на психическо напрежение и стрес.

Продължителност: 30 мин.

Цена: 50 лв.


Допълнителна информация

Толкова съм щастлива, че живея в това прекрасно тяло. То ми е дадено за целия ми Живот и аз го ценя и се грижа с любов за него. Тялото ми е безценно за мен. Обичам всеки сантиметър от него; всичко, което виждам и което не виждам; всеки орган и жлеза; всеки мускул, кост; всяка отделна клетка. Тялото ми отвръща на това любящо внимание с чудесно здраве и бодрост, защото го подкрепям в усилията да ми носи любов“ – Чарлийз Тейрон

Ползи от терапията:

  • Релаксиращ ефект;
  • Възстановяващ ефект;
  • Премахва напрежението и стресът;
  • Подобрява настроението;
  • Подобрява работоспособността.

Козметика

Уникалните продукти на Black Sea Stars, които могат да се намерят в Студио „Оренда“ са изцяло натурални, произведени на основата на прочутата по цял свят Черноморска луга и кал. Те възстановяват, предпазват, регенерират, имат антиоксидантно действие.

В тях е древната тайна на дълголетието, здравето и добрия външен вид! При нас ще намерите цялата природна гама на основата на прочутите по цял свят поморийска луга и кал, чийто дистрибутор за София е „Оренда“. Уникалните здравословни и лечебни продукти Black Sea Stars са разработени в лабораторията „Солеви системи и природни ресурси“ от екип от учени от БАН, под ръководството на доц. Стефка Тепавичарова.

Активни съставки:

  • Стабилизирана черноморска луга;
  • Витамин Е;
  • Бяла хума (каолин);
  • Какаово масло.
Spread the love
Close