Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Козметично и Масажно Студио Оренда

0894 403 869, 0894403808 office@cherga.bg

Безиглена мезотерапия, включваща ампула – подмладяващата процедура на французойките

Мезотерапията е процедура, при която в средния слой на кожата – дермата, се вкарва специален коктейл от полезни вещества. Революционна нова технология, високоефективна, безболезнена, абсолютно безопасна. Предимство на безиглената мезотерапия е, че се осигурява проникване на активните съставки на необходимата дълбочина в кожата. Процедурата осигурява ексфолиращ ефект, като отблокира порите, доставя на кожата истински комфорт и повишава нейната еластичност и блясък. Безиглената мезотерапия е подходяща за всяка възраст, може да се прави по всяко време на деня и не се влияе от сезоните. Специално насочена е към тези, които искат да подобрят състоянието на кожата си, нейната еластичност, мекота и свежест, без да изпитват дискомфорт от убождането с игли.

Продължителност: 40 минути

Цена за една процедура: 58 лв.

В терапията е включена и ампула!


Допълнителна информация

Вдъхновение и надежда за всяка жена, която мисли, че заслужава нещо красиво! За тези, които избират щастието, усмивката, самочувствието пред мислите за изгубена младост и отлетяло време. За да откриеш баланса в най-чаровните си години, тръгни по стъпките на изгубеното време! Представи си шоколадова курабийка и бъди като нея – сладка, примамлива, хубава! Освободи се от всичко, което ти причинява врязани бръчки. Пътуването към момичето в теб си струва! Това е първата стъпка.

Ползите от терапията:

  • Видимо изглаждане на бръчки и подобряване еластичността на кожата;
  • Лифтинг и изглаждане на кожата на лицето;
  • Хидратация и обновяване на кожата на лицето;
  • Заздравяване на кожата;
  • Възпрепятстване секрецията на себум;
  • Най-подходяща и ефективна е за хора след 27-годишна възраст.

В редки случаи има зачервяване, лек оток и сърбеж, които изчезват в рамките на деня.

Описание

Мезотерапията е процедура, при която в средния слой на кожата – дермата, се вкарва специален коктейл от полезни вещества. Революционна нова технология, високоефективна, безболезнена, абсолютно безопасна. Включва ампула с активни съставки. Предимство на безиглената мезотерапия е, че се осигурява проникване на активните съставки на необходимата дълбочина в кожата. Процедурата осигурява ексфолиращ ефект, като отблокира порите, доставя на кожата истински комфорт и повишава нейната еластичност и блясък. Безиглената мезотерапия е подходяща за всяка възраст, може да се прави във всяка част на деня и не се влияе от сезоните. Специално насочена е към тези, които искат да подобрят състоянието на кожата си, нейната еластичност, мекота и свежест, без да изпитват дискомфорт от убождането с игли.

Процедурата има моментален ефект: Веднага след нея кожата е гладка, стегната и бляскава. В зависимост от избраните активни съставки, ефектът може да продължи седмица-две напред и да видите кожата си променена.

Какъв е препоръчителният брой процедури?

Прибезиглена мезотерапия на лице, шия или деколте се препоръчват 6 процедури – по веднъж седмично и след това поддържаща процедура веднъж месечно. Броят и честотата на процедурите, както и съчетанието на активните съставки се определят от козметика, индивидуално за всеки клиент, според конкретните нужди.

Spread the love
Close