Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Козметично и Масажно Студио Оренда

0894 403 869, 0894403808 office@cherga.bg

Терапията помага за отстраняването и борбата с черни точки, кожни проблеми, възпаления и зачервявания. Има антибактериално и минеризиращо действие. Хидратира, омекотява, повишава жизнеността и свежестта на кожата. Процедурата се прави с уникалните продукти от серията TEENAGER на  Black Sea Star, на основата на безценната черноморска луга и кал, които спестяват ходенето до солниците на Мъртво време. Доказано е, че българската луга и кал са с по-качествен състав! Разработката е на лабораториите на БАН, специално за Вашите нужди!

Продължителност: 60 минути

Препоръка: от 1 до 6 терапии по преценка на козметика, който определя и интервала между процедурите.

Цена за една процедура: 48 лв.


Допълнителна информация

Здравословна „козметична“ целувка за невинното младежко лице! Финес и изящество на продуктите и процедурите, създадени с търпение и много желание! Гарантиран ефект на ярко въздействие в училище, в университета, на улицата, на работа… и там, където обикновено се забавлявате! Бъдете неотразими винаги! Животът е нетърпелив!

Действие: Хидратира, омекотява; Има антибактериално и минерализиращо действие; Повишава жизнеността и свежестта; Придава свежест и сияйност.

Терапията предпазва и отстранява: черни точки; кожни проблеми; възпаления и зачервявания.

Козметика

Специфичната процедура се прави с уникалните продукти от серията TEENAGER на Black Sea Star, на основата на безценната черноморска луга и кал, които спестяват ходенето до солниците на Мъртво море. Доказано е, че българската луга и кал са с по-качествен състав! Разработката е на лабораториите на БАН, специално за Вашите нужди! „Оренда“ е дистрибутор на вълшебната линия TEENAGER и на всички продукти на Sea Stars, които могат да се намерят в нашия магазин. Напълно натурални, без аромати и парабени. Съдържат екстракти от канела, магданоз, смрадлика, репей, бял равнец и черноморска кал. Чудесни са за проблемна и чувствителна кожа.

Spread the love
Close